top of page
  • Szerző képeMoHa

Hajrá FRADI! - játssz, és nyerj értékes ajándékokat!

Frissítve: 2020. okt. 5.


 





Az elmúlt hónap szenzációja a FERENCVÁROS nagy menetelése a Bajnokok Ligája selejtezőjében. A Fradi a svéd, a skót, a horvát és a norvég bajnokot búcsúztatva került a Bajnokok Ligája főtáblájára, ezzel 25 éve szerepelnek ismét a kontinens elit csapatai között. És nem is akármilyen társaságban! A Fradi a Juventusszal, a Barcelonával és a Dinamo Kijevvel játszik egy csoportban.

A főoldalon tippeld meg, hogy hány pontot szerez a Ferencvárosi Torna Club a főtábla hat mérkőzésén! (Ez csak egy érdekesség, nem a nyereményjáték része.)


JÁTÉK! - értékes nyereményekért


Tipp-mix játékra hívunk, melynek jutalmait Juhász Attila (Csibész) ajánlotta fel. Nincs más dolgod, mint megtippelni az FTC BL meccseinek végeredményét. A legjobb tippelők – meccsenként - Fradi sálat, és 1000 Ft-os vásárlási kupont kapnak, amit a középiskolai büfében levásárolhatnak.


A játékban Móriczosok vehetnek részt; diákok az általános iskola felső tagozatától a középiskolán keresztül a szakképzésig, illetve az intézmény dolgozói. Egy mérkőzésre csak egyszer lehet tippelni. A tippet a mérkőzés előtti nap éjfélig kell megtenni, de egyszerűbb ha rögtön mindhárom meccsre fogadtok.


A nyertesek listája megjelenik a következő számban, illetve olvasható lesz a gimi büfénél is.


Ebben a hónapban az első három mérkőzés eredményére tippelhettek;


1. forduló október 20. (kedd)

21.00 FC Barcelona – FERENCVÁROS


2. forduló október 28. (szerda)

21.00 FERENCVÁROS – Dinamo Kijev


3. forduló november 4. (szerda)

21.00 FERENCVÁROS - Juventus


A tippek mellett csak ezekre a kérdésekre kell válaszolnod:

Név

Munkakör: (tanuló vagy dolgozó)

Amennyiben tanuló vagy, az osztályod jelzése


Az adatok kitöltésével tudomásul veszed a játék szabályait, és beleegyezel abba, hogy a szervezők kezeljék az általad megadott adatokat.



Ezen a google űrlapon keresztül küldhetitek el a tippjeiteket: TIPP

260 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page