top of page
  • Szerző képeBalázs Gál

HYPE

HYPE nevű, havonta megjelenő rovatunk bemutatja mi a hónap “témája” az aktuális dolgok ami mindenkit (vagy legalábbis sokakat) foglalkoztat.

Mivel a hónap még előttünk van, ezért leginkább a szeptemberi történésekről írunk. De azért itt is történtek meglepő, és kevésbé meglepő dolgok, ezeket soroljuk most fel:



Elindult egy Instagram oldal @moriczostitkok néven. Az egész iskolában arról beszéltek hogy mi ez, ki lehet a készítője, és kiről fognak pletykálni. Először azonban nem történt semmi durva, később viszont lett olyan oldal is amit cyberbullying miatt jelenteni kellett. Majd jött a többi és beigazolódott a híres mondás, miszerint egy bolond százat csinál. Ezek viszont már sokkal változatosabbak lettek, van köztük meme oldal, ugyanilyen “titkok” oldal, de van olyan ami nem posztolt, nem osztott meg semmit csak felült a HYPE vonatra és csak úgy van.


Mi az az Among Us?

Egy party játék. Az alapja korántsem újkeletű, sok ilyen murder mystery játék van már. Tehát a lényeg: van sok (ebben az esetben max. 10 ) játékos, és köztük vannak imposztorok, akiknek az a feladatuk, hogy a többi tagot el tegyék láb alól, ennek érdekében a helyszínen lévő dolgokat is tudják szabotálni. A többieknek pedig egymástól eltérő feladata van, és ha valaki gyanúsan viselkedik azt ki tudják szavazni. Mint a legtöbb "hype dologból" ebből is rengeteg meme született. Itt van a kedvencem:






75 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page